Izgatottan jelentjük, hogy a közösségi költségvetés projektünk a következő fázisba lépett! A benyújtott javaslatok alapos átvizsgálása és értékelése után a hivatal munkatársai és a bizottságok tagjai most áttekintik azokat, hogy eldöntsék, melyek a legmegvalósíthatóbbak és a leginkább illeszkednek a közösségünk igényeihez.

Ez a folyamat gondos mérlegelést igényel, és biztosak vagyunk benne, hogy a bizottságok tagjai felelősségteljesen hozzák meg a döntéseket. A javaslatok elbírálása során figyelembe veszik a projekt megvalósíthatóságát, a költségvetést, a közösség számára nyújtott értéket és a projekt összhangját a településfejlesztési célokkal.

Fontos kiemelni, hogy ez csak a folyamat egyik lépése. A bizottságok döntéseit követően a kiválasztott projektek további finomításon és kidolgozáson mennek keresztül, mielőtt a végső döntés megszületne a megvalósításukról.

Köszönjük türelmüket és megértésüket a folyamat során! Hamarosan újabb hírekkel jelentkezünk a kiválasztott projektekkel kapcsolatban.

Last modified: 2024.06.28.