Folyamatban van Érd MJV 2024-es közösségi költségvetésének beérkezett ötleteinek feldolgozása. A lakosság által javasolt projektek folyamatosan kerülnek fel a Közösségi Költségvetés honlapjára (https://persely.erd.hu/), ahol bárki megismerkedhet velük és inspirálódhat a saját ötletének leadásához.

A közösségi költségvetés keretében a város lakosai javaslatokat tehetnek arra, hogy mire fordítsák a város által erre a célra elkülönített forrásokat. A beérkezett javaslatokat a város szakemberei és a megbízott képviselők előszűrik, majd a lakosság dönt, hogy mi legyen a megvalósítás sorrendje.

A javaslatokat május 31-ig lehet benyújtani a város honlapján található online űrlapon, vagy papír alapon a résztvevő helyszíneken (https://persely.erd.hu/javaslat-leadasa/).

Örülünk, hogy Érden a lakosság aktívan részt vesz a város jövőjének alakításában. A közösségi költségvetés kiváló eszköz arra, hogy a lakosok hangja is eljusson a városvezetéshez, és hogy olyan projektek valósuljanak meg, amelyekre valós társadalmi igény van.

A lakosokat arra biztatjuk, hogy látogassanak el a honlapra és ismerkedjenek meg a beérkezett javaslatokkal, mert a közösségi költségvetés révén Érd még élhetőbbé és szebbé válhat.

Last modified: 2024.05.23.