#13 Érdi Műsor bővítése

Written by

Az Érdi Műsort ki lehetne bővíteni a kultúrális események mellett a városban lévő egyéb rendezvényekkel is.

Elsősorban sportra gondolok: foci, kézilabda, hoki, röplabda, sakk, judo, nordic walking, futás, kerékpár, spartan, ami hirtelen az eszembe jut, de ez biztosan nem a teljes kör. Egy-két oldalon valószínűleg elférnének az adott hónap meccsei, eseményei, felhívásai toborzásra vagy egyebekre.

Másodsorban a városban lévő különféle szolgáltatók eseményeket is bele lehetne foglalni: nem is tudom, hány jógastúdió van a városban, kreatív boltok, Blues Tanya, borkostoló, gyerekfoglalkozások. Ha mindegyik kaphatna helyet és mondjuk annyit kellene havonta fizetniük, amennyibe egy ember részvétele kerül az adott eseményre, akkor az anyagi része is kicsit jobban ki lenne egyensúlyozva. Például egy jóga stúdió annyiért hirdethetne havonta, amennyibe egy jóga óra kerül náluk. A Blues Tanya egy belépő áráért tehetné közzé a havi koncertműsorát, a borkostoló egy ember részvételi díjáért kerülne bele a műsorfüzetbe, és így tovább.

Nem utolsó sorban szívesen látnám az istentiszteletek, Bibliaórák és a hasonló hitélettel kapcsolatos események időpontjait is.

Last modified: 2024.05.15.