#21 Bethlen Gábor-Széchenyi tér biztonságos gyalogos lehetőség

Written by

A Bethlen Gábor utca és a Széchenyi tér között biztonságos gyalogos átkelőhely biztosítása, valamint a Bethlen Gábor utca Szent Antal bölcsödénél "megszűnő" járdájának folytatása a Széchenyi téren az önkormányzat tulajdonában lévő vízelvezető árok, füves terület lefedésével, hogy a kanyar után közvetlenül nem létesíthető gyalogátkelőhely létesítésére mód nyílhasson a bölcsöde és a Széchenyi tér-Sándor utca-Diósdi út körforgalom közötti szakaszon.

Valamint megfelelő járda létesítése a Széchenyi téren, mert jelenleg balkáni színvonalú gyalogos lehetőségek állnak rendelkezésre, csapadékos időben a járdának csúfolt valami teljes keresztmetszetében több mély pocsolya van.

Valamint a városközponttól a Bethlen Gábor utca felé (és ellenirányban is) jelenleg borzasztóan balesetveszélyes a kanyar előtt átrohangálni az autók előtt a gyalogosoknak.

Mielőbbi gyalogos fejlesztést igényel tehát a Bethlen Gábor bölcsödénél megszűnő járdája és a Széchenyi tér egésze a Szent Antal bölcsöde és a Széchenyi tér-Diósdi út-Sándor utca körforgalomig.

Last modified: 2024.05.15.